Lastbiler

​En lastbil er en kompliceret konstruktion, og opstår der problemer med vitale dele, kræver det viden og erfaring at forestå reparationen.

Den har vi hos LK Service.

Vi har gennem tiden repareret et utal af lastbiler, hvorfor vi har kompetencerne til at løse alle typer opgaver uanset opgavens omfang og størrelse.

Alle typer opgaver

Skal du have monteret et nyt hydraulisk anlæg, skiftet hydraulikslange, repareret udstødningsspjældet eller gearkassen, eller er der brug for en fejlsøgning og udbedring på elektronikken, er LK Service den helt rette samarbejdspartner.

​Vi kommer direkte til dig

Med vores store værksted har vi pladsen og alt det rette udstyr til at kunne foretage enhver type service på lastbilen. Vi kan også komme ud til dig med vores rullende værksted og klare reparationen på stedet, såfremt du har problemer med at få kørt eller bugseret lastbilen til et værksted.

Vi er kendt for vores korte responstid og kommer også altid, hvis der opstår en akut situation. Uanset problemet sørger vi for at finde den helt rigtige løsning og leverer altid et arbejde i høj kvalitet.

Har du brug for en professionel servicemand, så ring til os på tlf. 28 14 03 80 eller skriv til os på kontakt@l-k-service.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hovedkontoret

LK Service

Lars Kristensen

Højgårdsvej 9

5750 Ringe

Tlf. 28 14 03 80

E-mail: kontor@l-k-service.dk

Broby afdeling

Lk / Dækservice

Jacob Steen Andersen

Østergade 110

5672 Broby

Tlf. 29 72 03 80

E-mail: jsa@l-k-service.dk

Få et uforpligtende tilbud

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.