​Tlf.: 28 14 03 80      |     kontakt@l-k-service.dk

Lastbiler

​En lastbil er en kompliceret konstruktion, og opstår der problemer med vitale dele, kræver det viden og erfaring at forestå reparationen.

Den har vi hos LK Service.

Vi har gennem tiden repareret et utal af lastbiler, hvorfor vi har kompetencerne til at løse alle typer opgaver uanset opgavens omfang og størrelse.

Alle typer opgaver

Skal du have monteret et nyt hydraulisk anlæg, skiftet hydraulikslange, repareret udstødningsspjældet eller gearkassen, eller er der brug for en fejlsøgning og udbedring på elektronikken, er LK Service den helt rette samarbejdspartner.

​Vi kommer direkte til dig

Med vores store værksted har vi pladsen og alt det rette udstyr til at kunne foretage enhver type service på lastbilen. Vi kan også komme ud til dig med vores rullende værksted og klare reparationen på stedet, såfremt du har problemer med at få kørt eller bugseret lastbilen til et værksted.

Vi er kendt for vores korte responstid og kommer også altid, hvis der opstår en akut situation. Uanset problemet sørger vi for at finde den helt rigtige løsning og leverer altid et arbejde i høj kvalitet.

Har du brug for en professionel servicemand, så ring til os på tlf. 28 14 03 80 eller skriv til os på kontakt@l-k-service.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LK Service V/ Lars Kristensen

​​Kastanievej 10

5750 Ringe

Tlf.: 28 14 03 80

E-mail: kontakt@l-k-service.dk

CVR: 34407894

Uforpligtende tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt