​Tlf.: 28 14 03 80      |     kontakt@l-k-service.dk

Entreprenørmaskiner

​Er der vrøvl med maskinen, eller trænger den til et servicetjek, så kontakt LK Service - Vi kan trække på stor brancheerfaring og besidder derfor den fornødne knowhow, som gør os i stand til at reparere stort set alle dele af en entreprenørmaskine.

Reparation og service på stedet

Entreprenørmaskiner udsættes for stor belastning i forbindelse med arbejde på blandt andet byggepladser, og derfor vil der uundgåeligt være behov for reparation fra tid til anden.

Hos LK Service kan vi klare alt fra hydraulikreparation til en grab, som skal svejses på igen, og vi er din garanti for høj kvalitet fra inderst til yderst i arbejdet. Med vores rullende værksted har vi mulighed for at komme til dig og reparere direkte på stedet.

På den måde er du fri for ulejligheden ved at få bugseret maskinen ind på vores værksted.

​Hovedeftersyn på entreprenørmaskiner

Med vores fuldt udstyrede servicevogne har vi alt det rette udstyr til at varetage enhver type reparation eller service på din maskine.

Er det tid til det årlige og lovpligtige hovedeftersyn på maskinen, klarer vi også den. Her gennemgår vi alt fra bremser og hydraulik til de sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål, kan vi kontaktes på 28 14 03 80 eller på kontakt@l-k-service.dk.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LK Service V/ Lars Kristensen

​​Kastanievej 10

5750 Ringe

Tlf.: 28 14 03 80

E-mail: kontakt@l-k-service.dk

CVR: 34407894

Uforpligtende tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt