​Tlf.: 28 14 03 80      |     kontakt@l-k-service.dk

Om LK Service

​Med mange års erfaring i branchen er LK Service den helt rette samarbejdspartner inden for reparationer og service af alt fra hydraulik til maskiner og personvogne.

Stort værksted og rullende service

Vi er netop flyttet i spritnye lokaler, hvorfor vi i dag kan tilbyde vores kunder et 680 m2 stort værksted fyldt med udstyr og maskiner til at varetage netop din opgave.

Vi er ligeledes kendt for vores rullende værksted med to fuldt udstyrede servicevogne, der indeholder både værktøj og reservedele til at løse store som små problemer. Når en maskine eller bil går i stykker, vil det i mange tilfælde gøre, at det er svært at få bugseret den hen til et værksted. Men med vores rullende service har du ikke det problem, når du ringer til os.

​Vi kommer ud til dig og foretager reparationen på stedet.

Altid høj kvalitet

Vores alsidighed betyder, at vi kan løse stort set alle typer opgaver for både private og erhvervskunder, og vi garanterer høj kvalitet uanset opgavens art og omfang.

Derudover er du naturligvis garanteret en hurtig responstid, da vi oftest kan sende en vogn med det samme.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 28 14 03 80, hvis du ønsker mere information, eller såfremt du har brug for en professionel og effektiv service.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LK Service V/ Lars Kristensen

​​Kastanievej 10

5750 Ringe

Tlf.: 28 14 03 80

E-mail: kontakt@l-k-service.dk

CVR: 34407894

Uforpligtende tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt